نرم افزار شالیکوبی
نرم افزار شالیکوبی، نرم افزار حسابداری شالیکوبی، نرم افزار برنجکوبی، نرم افزار حسابداری برنجکوبی، نرم افزار کارخانه شالیکوبی، نرم افزار کارخانه برنجکوبی، آموزش نرم افزار شالیکوبی، نرم افزار حسابداری کارخانه شالیکوبی، نرم افزار مدیریت کارخانه برنجکوبی
نرم افزار شالیکوبی شالیزار
نرم افزار شالیزار، معیار سادگی را مد نظر دارد. این نرم افزار آنچنان ساده و روان طراحی و توسعه داده شده است تا کارخانه دارن بتوانند حتی بدون آموزش قبلی با آن کار کنند. نرم افزار حسابداری شالیکوبی شالیزار اختصاصی با عناوین مرتبط این کارخانه ها توسعه داده شده است و کارخانه دار به راحتی با خواندن آن می تواند متوجه کارکرد بخش مورد نظر شود. نرم افزار برنجکوبی شالیزار نیاز به یک کاربر حرفه ای و یا یک حسابدار متخصص برای کارکردن با آن ندارد.
کارخانه های شالیکوبی در کشور امور مخصوص به خود را دارند و هر کارخانه با کارخانه دیگر اموری متفاوت از هم دارند که در مجموع امور آنها یکسان است. اما جهت ساماندهی و اداره این امور نیاز به نرم افزار خاص می باشد. نرم افزار مخصوص برنجکوبی باید اعمال زیر را پوشش دهد:
- پذیرش و ورود شالی (جو)
- ارسال بارهای شالی به خشک کن (فر) جهت رطوبت گیری
- تبدیل شالی به برنج و سفید کردن
- محاسبه اتوماتیک کارمزد تبدیل
- ثبت اتوماتیک سند مالی تبدیل شالی در حساب روزنامه کشاورز، تاجر، مشتری و…
- انبار خروج محصول
- نگهداری اسناد و ثبت خروج محصولات خارج شده از انبار کارخانه توسط کشاورز و صاحب بار
موارد بالا اعمال کلی در همه کارخانه ها می باشد. نرم افزار شالیکوبی شالیزار با پوشش موارد بالا و حتی کاملتر از آنها پیشرو در این صنعت می باشد. معیار نرم افزار شالیکوبی شالیزار سادگی و راحتی کاربر می باشد، سادگی به این معنی است که حتی کاربر بتواند بدون آموزش قبلی با نرم افزار کار کند تا در فصل شلوغی کار درگیر مطالعات آموزشی نباشد.
نرم افزار شالیزار دارای بخش های مختلفی جهت رفاه امور می باشد که در ادامه آنها را تشریح خواهیم کرد:
پذیرش شالی
در نرم افزار برنجکوبی شالیزار امکان پذیرش شالی (جو) به صورت تناژ بالا و دسته های کم وجود دارد. طبیعتاً تناژ بالا برای تجارهایی است که حجم زیاد از بار شالی را به کارخانه آورده و در انبار قرار می دهند و هر بار مقداری از بار را (مثلاً 10 تا کیسه) تبدیل می کنند.
اما دسته بارهای کم برای کشاورزان مناسب تا محصول خود را به کارخانه آورده و برای تبدیل پذیرش می شود. در این شرایط کاربر می تواند یک کد مخصوص به دسته بار شالی اختصاص دهد که تمام محاسبات بر اساس همان کد مخصوص پیش خواهد رفت و اگر همان کشاورز بار دیگری برای تبدیل آورد، کد دیگری اختصاص دهد.
اما در حالت دیگر برخی از کشاورزها یک دسته بار را به کارخانه می آورند و به مسئول پذیر بار می گویند که مثلا این 5 کیسه بار اینجا باشد تا 5 کیسه دیگر را از شالیزار به کارخانه بیاورد. در این صورت کاربر سیستم می تواند با اختصاص یک کد (که همان مرحله اول پذیرش است) بار را ثبت و دفعات بعدی که بار را آورد، برای آن زیرفصل بار ثبت کند. درنهایت تمام مراحل پذیرش طی یک کد جمع می شود.
کاربر می تواند بینهایت نوع محصول مثل: طارم، هاشمی، ندا و … تعریف کند. سیستم به صورت اتوماتیک تاریخ و ساعت پذیرش را تعیین میکند که در صورت لزوم امکان تغییر نیز هست. تعداد کیسه و وزن نیز توسط کاربر تعیین می شود که باز هم اگر قرار است توسط فاکتور باسکول پذیرش شود، این امکان در نرم افزار شالیکوبی شالیزار فراهم است.
پس از ثبت و پذیرش شالی، پیامک این خدمت برای کشاورز با الگوی متنی که کاربر یکبار تعریف میکند به تلفن همراه کشاورز ارسال می شود. که این مورد بازخورد خوبی خواهد داشت.
خشک کن (فر)
پس از اینکه دسته های بار شالی پذیرش شد، نوبت ارسال به خشک کن می باشد. کاربر می تواند هم یک دسته بار تکی را به خشک کن ارسال کند هم چندین دسته از بارها را بدین صورت که لیست بارها را انتخاب کرده و به صورت دسته ای به خشک کن شماره مورد نظر ثبت می کند.
ضمناً این امکان وجو دارد که مثلاً 3 تا کیسه به خشک کن شماره 1 و ردیف آخر وارد شود و در صورت پر شدن فر، مابقی کیسه های مانده از بار شخص مورد نظر به خشکن شماره 2 ردیف اول ثبت شود.
ضمناً نرم افزار برنجکوبی شالیزار مدیریت بارهای مانده و آنهایی که به خشک کن نرفته اند را خود برعهده می گیرد. به این صورت که اگر کاربر اشتباهاً مانده بار را خواست در خشک کن ثبت کند، بار آلارم مناسبی مبنی بر “این دسته بار قبلاً به فر رفته است” مواجه می شود. و یا اگر کاربر نداند چند کیسه از بار مورد نظر به خشک کن نرفته، نرم افزار به صورت اتوماتیک مانده آنرا اعلام می کند.
پس از ثبت نهایی پیامک این خدمت به صورت زیر برای کشاورز ارسال می شود:
“آقای علوی بار طارم شما وارد خشک کن شد، لطفاً 72 ساعت آینده به کارخانه شالیکوبی شالیزار تشریف بیاورید”
که الگوی این متن توسط کاربر قابل تغییر است.
برای مشاهده اطلاعات بیشتر درباره سرویس ارسال پیامک شالیزار، ساخت الگو و نمونه های بیشتر به لینک سامانه ارسال پیامک شالیزار مراجعه کنید.
در صورتی که مایل به تهیه نرم افزار مدیریت کارخانه برنجکوبی هستید به آدرس محصول مراجعه کنید.
و یا با شماره 09366084410 تماس بگیرید.
ثبت خروجی (تولید محصول)
در هر کارخانه بسته به شرایط آن دسته بارهای شالی ممکن است از 24 ساعت تا 72 ساعت در خشک کن و فر قرار بگیرند. در نهایت پس از سپری شدن ساعات مذکور، بار از خشک کن خارج شده و تبدیل (سفید) می شود. آیتم های خروجی به شرح زیر است:
- برنج
- نیم دانه
- سبوس
- چپا
- سرلاشه
- ضایعات
- خوراکی
- و …….
که کاربر می تواند همه عناوین بالا را با توجه عناوین بومی کارخانه خود تغییر دهد. اصطلاحاً کاملاً قابلیت بومی سازی دارد. محصولات تبدیل شده توسط کاربر به چند شیوه ثبت می شوند:
- ثبت به صورت دستی: یعنی وزن و تعداد کیسه به صورت کاملاً دستی توسط کاربر ثبت می شود.
- ثبت به صورت درصد: یعنی وزن و تعداد کیسه به صورت درصدی که کاربر تعیین می کند و براساس وزن پایه کیسه ها، توسط سیستم محاسبه می شود.
- ثبت به صورت کیسه: این حالت به این صورت ثبت می شود، مثلاً: 5 کیسه 50 کیلویی و کیسه 20 کیلویی.
پس از ثبت نهایی، پیامک این خدمت ارسال شده و فاکتور اولیه تبدیل شکل می گیرد. شکل زیر موارد مطرح شده را نمایش می دهد:
موضوع مرتبط و پیشنهادی: نرم افزار حسابداری برنج فروشی و بازرگانی برنج
محاسبه کارمزد
در نرم افزار شالیکوبی شالیزار این امکان وجو دارد تا نرخ سال توسط کاربر تعریف شود. بطوریکه می تواند بینهایت سر فصل های نرخ تعریف کرده و به ازای هر سرفصل نرخ های متفاوتی ثبت شود. همچنین می تواند برای افرادی خاص نرخ های خاصی تعریف کند.
کاربر می تواند براحتی کلیک راست روی دسته بار شالی شخص مورد نظر و انتخاب گزینه “محاسبه کارمزد” پنجره محاسبه کارمزد را باز کرده و کارمزد محاسبه شده توسط سیستم را مشاهده و ویرایش نماید.
در صورتی که مایل به تهیه این محصول هستید به آدرس محصول مراجعه کنید.
و یا با شماره 09366084410 تماس بگیرید.
در قسمت محاسبه کار شرایط زیادی وجود دارد که در زیر تشریح خواهد شد:
- کاربر می تواند به دلخواه خود نرخ را تغییر دهد، سیستم محاسبات را بر اساس نرخ مورد نظر انجام می دهد.
- نوع حساب می تواند بر اساس شالی یا برنج و کیسه یا وزن باشد.
- نوع بسته بندی را بر اساس کیسه های تعریف شده ثبت کند. مثلاً تعداد 5 کیسه 50 کیلویی و 2 کیسه 20 کیلویی و هر کیسه نیز قیمتی دارد که آنرا نیز نرم افزار محاسبه کرده و به حساب شخص (کشاورز) بدهکار می کند.
- هزینه بوجاری
- هزینه سورتینگ
- هزینه باسکول
- هزینه بارگیری ورود شالی
- یادآوری هزینه های دستی که روی پذیرش بار ثبت شد
- هزینه حمل شالی از مزرعه شالیزار به کارخانه
- هزینه حمل برنج از کارخانه به منزل
- هزینه انبارداری به صورت اتوماتیک
- هزینه بارگیری خروج برنج
- سایر هزینه ها
موارد بالا هزینه خدمات بوده که به مبلغ مانده اضافه (شخص بدهکار) می شود.
این امکان وجود دارد تا محصولات برنج، نیم دانه، سبوس و غیر از کشاورز خریداری شود. و یا کارمزد نقدی گرفته نشود و بابت آن برنج، نیم دانه و … به عنوان کارمزد برداشت شود.
در حالت دیگر، بخشی از محصولات به عنوان فروش امانی و حق العمل کاری نزد کارخانه باقی می ماند. همه محصولاتی که چه به عنوان کارمزد دریافت شدند، چه به عنوان خرید قطعی خریداری شدند و چه به عنوان فروش امانی نزد کارخانه مانده اند، به صورت کاملاً تفکیک شده در انبارهای مربوط به خود ثبت می شوند و بعداً برای فروش و گزارشگیری کاملاً واضح برای کاربر نمایش داده می شوند. تصویر زیر موارد بالا را نشان می دهد:
پس از محاسبه کارمزد و خریدها شخص صاحب بار درنهایت مبلغی بدهکار یا بستانکار می شود که در پنجره محاسبه کارمزد به عنوان تشخیص نمایش داده می شود. قبل از ثبت کاربر می تواند پیش فاکتور آنرا مشاهده و چاپ نماید. درنهایت پس از ثبت ابتدا مبلغ مورد نظر به عنوان بدهکار یا بستانکار در دفتر روزنامه ثبت می شود و سپس همان مبلغ به درگاه پرداخت ارسال می شود تا وضعیت پرداختی آن نیز مشخص شود.
اگر پرداخت توسط کارخانه یا شخص صاحب بار انجام شود که ثبت می شود. اما اگر پرداختی انجام نشود کاربر با بستن درگاه پرداخت به سیستم اعلام می کند که شخص به کارخانه بدهکار است.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، امکان پرداخت به صورت نقدی، پرداخت با کارت بانکی (POS)، چک و یا ترکیبی از موارد می باشد. یعنی بخشی به صورت نقد، بخش دیگر به صورت کارت و مابقی به صورت چک پرداخت شود.
در بخش کارت بانکی امکان ارسال مبلغ به دستگاه پوز جهت جلوگیری از اشتباه در پرداخت فراهم است.
پس از ثبت پرداخت سیستم به صورت اتوماتیک پرداخت ها را در دفتر روزنامه شخص نیز ثبت می کند تا تراز برقرار شود.
در صورتی که مایل به تهیه نرم افزار مدیریت کارخانه شالیکوبی هستید به آدرس محصول مراجعه کنید.
و یا با شماره 09366084410 تماس بگیرید.
خروج محصولات
بعد از طی مراحل بالا کشاورز می تواند بار تبدیل شده را از کارخانه خارج کند. اما کاربر باید با هر بار خروج محصول از کارخانه را در سیستم ثبت کند تا بعداً تناقصی به وجود نیاید. در این بخش نیز با هر بار خروج، پبامک محصول خارج شده برای صاحب محصول ارسال می شود.
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، اگر شخصی که به کارخانه بدهکار باشد، در هنگام خروج محصول از انبار متن بدهی را به صورت قرمز نمایش می دهد تا کاربر را از میزان بدهی او مطلع کند.
ویدئو زیر بخش شالیکوبی نرم افزار شالیزار را به تصویر می کشد:
ویدئو آموزش نرم افزار شالیکوبی
نتیجه گیری
نرم افزار شالیکوبی شالیزار و یا نرم افزار برنجکوبی شالیزار، نرم افزار مدیریت کارخانه شالیکوبی با توجه به اینکه سالهای زیادی را در این بخش کار کرده است و مشتریانی در سراسر کشور دارد، بازخورد آنها روی نرم افزار اعمال شده است و به جرات می توان گفت کاملترین نرم افزار برای کارخانه داران عزیز می باشد.
سبک های سنتی و دفاتر کارخانه کم کم کنار گذاشته خواهند شد و در این زمان به یک نرم افزار مخصوص کارخانه های شالیکوبی و برنجکوبی نیاز خواهد شد. نرم افزار شالیکوبی شالیزار این نیاز شما را مرتفع کرده است.
جهت تهیه نرم افزار شالیکوبی، نرم افزار برنجکوبی و حسابداری شالیزار به آدرس محصول مراجعه کنید.
و یا با شماره 09366084410 تماس بگیرید.